Σχετικά με εμάς

logo-rontis-for-etaireia-430x280

”Η Rontis είναι μια κορυφαία Ελβετική Ιατροφαρμακευτική Εταιρεία με μακρά ιστορία και αποδεδειγμένη εμπειρία στους τομείς Έρευνας και Ανάπτυξης , παραγωγής και διανομής προϊόντων διατροφής, ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, φαρμακευτικών και δερματολογικών προϊόντων, καθώς και στην παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας διατίθενται και παρέχονται σε περισσότερες από 67 χώρες στον κόσμο.

Η στενή συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης μας έχει εφοδιάσει με την τεχνογνωσία ώστε να παρέχουμε αποτελεσματικές, ‘state-of-the-art’ τεχνολογίες, κάποιες από τις οποίες είναι μοναδικές παγκοσμίως.

Φιλοσοφία μας είναι η εξειδίκευση σε συγκεκριμένους θεραπευτικούς τομείς προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Οι τρεις βασικοί άξονες που χαρακτηρίζουν τον οργανισμό μας είναι : Καινοτομία, Ποιότητα, Εξυπηρέτηση.

Στόχος μας να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στην έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων νέας γενιάς από τη σύλληψη έως και την παραγωγή. Είμαστε αφοσιωμένοι στην καινοτομία και την ποιότητα, προσφέροντας μια νέα και ευρεία γκάμα επιλογών για τον απαιτητικό επαγγελματία”

 ricer esec R2

“Η Ricerfarma s.r.l., ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στη διεθνή φαρμακευτική βιομηχανία, είναι μια δυναμική, σύγχρονη εταιρεία που ξεχωρίζει για την επιτυχία της στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης με ισχυρή ροπή προς το international licensing.

 Τα περιουσιακά στοιχεία της Εταιρείας περιλαμβάνουν ένα πακέτο σημαντικής τεχνογνωσίας, διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορικά σήματα που καταχωρούνται σε όλο τον κόσμο, και την ικανότητα να αναπτύξει και να κατασκευάσει ολοκληρωμένα προϊόντα έτοιμα για μάρκετινγκ με τη βοήθεια του μεγάλου δικτύου διανομής της.

 Η Εταιρεία έχει πλέον μια επιλογή δικτύου διανομέων υπεύθυνη για την προώθηση και τη διανομή των γραμμών παραγωγής της σε πάνω από 50 χώρες, σε κάθε ήπειρο.”

Back to Top