Privacy Policy

 

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

 

Η παρούσα ιστοσελίδα (στο εξής «Δικτυακός τόπος») ανήκει στην εταιρεία Rontis Hellas A.E.B.E. που εδρεύει στο Μαρούσι, επί της οδού Σωρού 38, ΤΚ 15125. H Rontis Hellas σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ιδιωτικότητα των επισκεπτών του Δικτυακού της Τόπου και ακολουθεί την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων. Με την παρούσα Πολιτική θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.

  1. Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας;

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων των επισκεπτών του Δικτυακού τόπου www.gengigel.gr (στο εξής «επισκέπτες» ή «εσείς») με την έννοια του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 679/2016 είναι η εταιρεία με την επωνυμία «RONTIS HELLAS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ» και τον διακριτικό τίτλο «Rontis Hellas A.E.B.E.» που εδρεύει στο Μαρούσι, επί της οδού Σωρού 38, ΤΚ 15125 (τηλ. 210 61090090, infohellas@rontis.com) (στο εξής «Eταιρεία» ή «Εμείς»), όπως νομίμως εκπροσωπείται. 

  1.     Από ποιόν, για ποιο σκοπό και με ποια νομική βάση επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας;

Κατά τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας επικοινωνίας εκ μέρους σας συλλέγονται και αποθηκεύονται τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα δεδομένα σας χρησιμοποιούνται για την εξυπηρέτηση του αιτήματος επικοινωνίας σας καθώς και για την εμπορική προώθηση των προϊόντων της Εταιρείας μας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι η συγκατάθεσή σας, την οποία παρέχετε αποδεχόμενοι την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας.

Δεν έχετε υποχρέωση να συναινέσετε στην επεξεργασία των δεδομένων σας, όμως σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι δυνατή η επικοινωνία σας με την Εταιρεία.

  1. Πώς και για πόσο καιρό αποθηκεύονται τα δεδομένα σας;

Η Εταιρεία φροντίζει να παρέχει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και διαρροή ανά πάσα στιγμή. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στο διακομιστή μας εντός Ελλάδος, ο οποίος προστατεύεται από τείχος προστασίας (firewall) και από προγράμματα προστασίας από ιούς (antivirus) για το χρονικό διάστημα που είναι κάθε φορά απαραίτητο για το σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν, μέχρι δηλαδή τη διεκπεραίωση του αιτήματος επικοινωνίας σας ή μέχρι τη διαγραφή σας από τη λίστα παραληπτών του ενημερωτικού δελτίου της Εταιρείας μας.

  1.           Σε ποιους κοινοποιούνται τα δεδομένα σας;

Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να κοινοποιούνται σε εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Εταιρείας μας όπως φυσικά ή νομική πρόσωπα που μας παρέχουν τεχνική υποστήριξη ή άλλες υπηρεσίες και είναι αναγκαίο να έρχονται σε επαφή με τέτοιου είδους δεδομένα για την παροχή των υπηρεσιών τους. Όλοι αυτοί οι συνεργάτες μας δεσμεύονται από κατάλληλες συμβάσεις εμπιστευτικότητας. Πέραν αυτών, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν διαβιβάζονται σε κανέναν άλλο τρίτο αποδέκτη. 

  1. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα δεδομένα σας

Για το χρονικό διάστημα που τηρούμε τα δεδομένα σας έχετε δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτά, καθώς επίσης να τα διορθώσετε, τροποποιήσετε, ενημερώσετε ή να τα διαγράψετε, στο βαθμό που οποιοδήποτε από τα παραπάνω αιτήματα μπορεί να ικανοποιηθεί και δεν εμποδίζεται από νόμιμες υποχρεώσεις. Έχετε δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποτεδήποτε για το μέλλον, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή της. Τέλος έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εάν πιστεύετε ότι έχουν παραβιαστεί τα δικαιώματά σας.

  1. Χρήση cookies

Πρόκειται για αρχεία κειμένων που αποστέλλονται στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και αποθηκεύονται στη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ιστοσελίδες μας. Σε καμία περίπτωση τα cookies δεν περιέχουν προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε οποιονδήποτε να επικοινωνήσει με τον επισκέπτη του δικτυακού τόπου, μέσω τηλεφώνου, e-mail, κ.λπ. Η χρήση των cookies διευκολύνει την ιστοσελίδα να απομνημονεύει πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τις προτιμήσεις αναζήτησης που έχετε. Έτσι, η εμπειρία αναζήτησης θα είναι βελτιωμένη την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθείτε. Επιπλέον, τα cookies βοηθούν την Εταιρεία να βλέπει την απόδοση και την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας της, βελτιώνοντας την παρουσίαση και το περιεχόμενό της, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των επισκεπτών. Ορισμένα ή όλα τα cookies που περιγράφονται παρακάτω ενδέχεται να αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να δείτε και να διαχειριστείτε τα cookies στο πρόγραμμα περιήγησης (ωστόσο τα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές ενδέχεται να μην προσφέρουν αυτήν την ορατότητα).

Από τους διαφορετικούς τύπους cookies, ο Δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τα εξής:

α) Απολύτως απαραίτητα:

Τα τεχνικά απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού μας.

β) Cookies Στατιστικών (Google analytics):

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον Δικτυακό Τόπο, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτεστε συχνότερα. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν το Χρήστη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Universal Analytics και τα Cookies της Google μπορείτε να ανατρέξετε στη διεύθυνση https://policies.google.com/technologies/types?hl=el.

γ) Cookies προτιμήσεων:

Χρησιμοποιούμε cookies της Google για να αποθηκεύουμε τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς ή εμφάνισης του ιστότοπου, όπως επιλογές zoom, γλώσσας, μεγέθους γραμματοσειράς κλπ. Η απώλεια των πληροφοριών που αποθηκεύονται σε ένα cookie προτιμήσεων μπορεί να κάνει την εμπειρία σας στον Δικτυακό μας Τόπο λιγότερο λειτουργική αλλά δεν θα εμποδίζει εντελώς τη λειτουργία του.

Απενεργοποίηση Cookies

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε ή και να σβήσετε εντελώς τα cookies μέσα από τις επιλογές ρύθμισης στο πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies, ορισμένα μέρη της ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν επαρκώς. Επίσης μπορείτε να αποτρέψετε τη συλλογή και χρήση δεδομένων από τα cookies της Google είτε με κατάλληλη ρύθμιση στο πρόγραμμα περιήγησής σας (browser) είτε με την εγκατάσταση του προγράμματος που διατίθεται στη διεύθυνση https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=el. Σε περίπτωση που απενεργοποιήσετε τα cookies ενδέχεται κάποια τμήματα της ιστοσελίδας να μην λειτουργούν σωστά ή και καθόλου.

  1. Τροποποιήσεις στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε αυτή την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε συμμόρφωση με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές προβλέψεις ή για να προσαρμόσουμε την Πολιτική μας στην παροχή νέων υπηρεσιών. Αναφορικά με τα δεδομένα σας, θα ισχύει η Πολιτική που είναι αναρτημένη κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας στην παρούσα ιστοσελίδα. Εάν οι αλλαγές της Πολιτικής μας σας επηρεάζουν, διότι έχετε επισκεφθεί την σελίδα μας www.gengigel.gr σε χρόνο προγενέστερο των αλλαγών αυτών και τα δεδομένα σας τηρούνται ακόμη από την Εταιρεία, θα ειδοποιηθείτε σχετικά και θα ενημερωθείτε για τα δικαιώματά σας.

  1.       Ερωτήσεις προς τη Rontis Hellas.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή παρατηρήσεις σχετικά με την προστασία των δεδομένων σας, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αποστέλλοντας ένα e-mail στη διεύθυνση infohellas@rontis.com

 

Back to Top