Σχετικά με εμάς

Η Heroic είναι μια εταιρεία διανομής, εμπορίας και προώθησης προϊόντων του ευρύτερου ιατροτεχνολογικού και φαρμακευτικού τομέα με εξειδίκευση στα προϊόντα καταναλωτικής υγείας καθώς και σε κορυφαία brands βρεφανάπτυξης.

Βασικός στόχος είναι η εκπροσώπηση διεθνώς αναγνωρίσιμων brands με προϊόντα που δίνουν λύσεις στην καθημερινότητα βρεφών, παιδιών ,των γονιών τους αλλά και ενηλίκων.

Η Heroic στην Ελλάδα εκπροσωπεί κορυφαίες εταιρείες, οι οποίες, κάθε μια στον τομέα της, καινοτομούν:  Tommee Tippee, Gengigel, Zendium, Wisdom, Jocko, Rotho, Novalou, Kronolene, Dr Hands.

Οι 4 θεμελιώδεις αξίες που χαρακτηρίζουν την εταιρεία είναι: Εμπιστοσύνη, Ποιότητα, Προστιθέμενη Αξία και Εξειδίκευση. Στόχος μας είναι να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας προσφέροντας καινοτόμα, μοναδικά και εύχρηστα προϊόντα με γνώμονα πάντα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής.

 

ricer esec R2

“Η Ricerfarma s.r.l., ιδρύθηκε το 1996 από μια ομάδα ανθρώπων με εμπειρία στη διεθνή φαρμακευτική βιομηχανία, είναι μια δυναμική, σύγχρονη εταιρεία που ξεχωρίζει για την επιτυχία της στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης με ισχυρή ροπή προς το international licensing.

Back to Top